Våra rum


Välkommen till Alebo Pensionat i Unnaryd. Vi har 8 rum varav 3 är med sjöutsikt. Huset är byggt 1892 och inget rum är det andra likt.Under 2022 renoverar vi rummen, 5 rum står nu färdiga.


I Unnaryd finns det gott om vandringsleder, fina vägar för cykling och köra motorcykel, eller varför inte ta en kanottur ut på sjön och upptäck de fina badplatserna som finns runt Unnen.


  

 Alebo har en tomt på 2 hektar uppe i skogen finns en jaktstuga med el utan rinnande vatten. Badrum finns i huvudbyggnaden ca 50 meter från stugan. Denna bokas endast via mail eller telefon pris 595:-.


Vi har även ett garage att hyra ut där ni kan förvara motorcyklar, cyklar eller båt kontakta oss på telefon eller e-post för mer info.


Frukost serveras mellan 07.00-9.30 i matsalen.


Välkomna!

Dubbelrum med sjöutsikt


Vi har 3 dubbelrum med sjöutsikt, i två av rummen finns även utgång till balkong. Alla rum har eget badrum. Alla våra sjörum är renoverade 2022 och i alla rummen står det nya dubbelsängar från Kungsängen. 


  • Rymliga rum för 2 personer 


Bekvämligheter:

WiFi, Tv,  handdukar, hårfön, vattenkokare, frukost .


Pris från 1350:-


Dubbelrum


Vi har 4 dubbelrum, alla rum har eget badrum vissa rum har delade sängar.


  • Rymmer: 2 Personer


Bekvämligheter:

WiFi, TV, handdukar, sängkläder, frukost 


Pris från 1150:-

Röda Längan


 Lägenhet är perfekt för dig som reser med barn, här är det även  tillåtet att ta med sina husdjur. Ligger utanför huvudbyggnaden med en egen liten uteplats.


  • Rymmer: 4 Personer


Bekvämligheter:

WiFi, TV, handdukar, sängklader, frukost


Pris från 1150:-