Våra paket

Bo i våra nyrenoverade rum och vandra i den vackra naturen eller njut av maten i vår fina restuarang. På Alebo Pensionat erbjuder vi flera paket för att du ska få en oförglömlig upplevelse.

Ring 0371-60018 eller maila oss på kontakt@alebopensionat.se för att boka ditt paket.

Välkomna!

Vandringspaket

Dag 1: Incheckning 15,00 därefter en välkomponerad 2-rätters middag på kvällen.

Dag 2: Efter en god natts sömn så får ni njuta av våran underbara frukost som serveras vid bordet. Efter detta får ni lunchen med er att njuta ute på er tur, vi väskan ligger där även kartor över några olika långa turer. När ni varit ute och vandrat hela dagen och kommer tillbaka till oss väntar er en härlig 3-rätters middag.

Dag 3: Frukost och utcheckning 11.00

2595:-/per person, del i dubbelrum

Boende med middag

Bo i våra härliga nyrenoverade rum med utsikt över sjön Unnen och njut av en fantastisk 3-rätters middag i vår restaurang på kvällen. Givetvis ingår en härlig frukost morgonen efter.

1295:-/per person, del i dubbelrum

Gourmet

Detta paketet passar er som tycker mycket om god vällagad mat med det där lilla extra. Efter en härlig 5-rätters meny landar ni mjukt i våra härliga sängar i omsorgsfullt renoverade rum. Efter en god natts sömn väntar härlig frukost innan det är dags för hemfärd.

1495:-/per person, del i dubbelrum

Gourmet plus

Detta paketet passar er som tycker mycket om god vällagad mat med det där lilla extra. På rummet väntar en flaska svenskt bubbel på er vid ankomst. Efter en härlig 5-rätters meny med tillhörande vinpaket landar ni mjukt i våra härliga sängar i omsorgsfullt renoverade rum. Efter en god natts sömn väntar härlig frukost innan det är dags för hemfärd.

2195:-/per person, del i dubbelrum