Middag

Öppettider

Öppettider året runt måndag - söndag 18-21
Bokas minst en dag innan

Varmt välkomna!

Boka bord

Vi serverar en 3-rätters meny samt 2-rätters meny med inspiration från skog och sjö.

Boka bord

Pris

3-rätters meny 550:-
2-rätters meny (förrätt, varmrätt) 450:-

Kvällens meny 

Måndag, onsdag & fredag

Rådjur

Tartar på rådjursfilé med timjansmajonnäs, riven lagrad alpost från Hagarnas Mejeri, blåbär, rödbetor, krispigt panko och picklade senapsfrön

Röding

Smörbakad röding, spetskål, smörad kålsky, forellrom, rostad potatispure.

Blåbär

Chokladpastej, blåbärssorbet, chokladsmul och rårörda blåbär.

Tisdag, torsdag, lördag, söndag

Kantarell

Kantarellsoppa, stekta kantareller, krutonger, sidfläsk, parmesan.

Hjort

Stekt dovhjort, variation på pumpa, pärllök, champinjon rödvinssky

Äpple

Hasselnötskaka, äppelglass,
äppelkompott, rostat bovete, dulce de leche.

Lite bilder på tidigare rätter från vår meny

Varmt välkommna!

Boka bord

I samarbete med easyTableBooking.se