Middag
Öppettider
Öppettider året runt måndag - lördag 18-21, bokas en dag innan.
Varmt välkomna!
Pris
2-rätters meny (förrätt, varmrätt) 550:-
3-rätters meny 650:-
5-rätters avsmakningsmeny 950:-
9-rätters avsmakningsmeny 1450:-
Kvällens meny
Måndag, onsdag & fredag
Rådjur
Gravad rådjursfilé med råhyvlad sparris, smöremulsion, syrad rabarb, gräslök
Gös
Halstrad gös från Bolmen, färskpotatis, primörer, dillskum, forellrom
Jordgubbar
Jordgubbar med egengjord vaniljglass, krispigt bovete
Tisdag, torsdag, lördag, söndag
Gös
Granskottsgravad gösfilé från Bolmen, grönärtspuré, rödbetsgroddar, rädisa, balsamico från odensjö
Entrecote
Entrecote från dalsland, pommes, bakad tomat, bearnaisesås, rödvinssås
Rabarber
Rabarberkompott med egengjord vaniljglass, ingefärskaka hallon
Lite bilder på tidigare rätter från vår meny
Varmt välkommna!
Boka bord
I samarbete med easyTableBooking.se