Middag

Öppettider

Öppettider året runt måndag - söndag 18-21

Förbokas 1 dag innan, 2 till 9 rätters 

Varmt välkomna!

Boka bord

Vi serverar en 3-rätters meny samt 2-rätters meny med inspiration från skog och sjö.

Boka bord

Pris

3-rätters meny 650:-
2-rätters meny (förrätt, varmrätt) 550:-

5-rätters avsmakningsmeny 950:-

9-rätters avsmakningsmeny 1450:-

 

Kvällens meny 

Måndag, onsdag & fredag

Rådjur

Gravad rådjursfilé med råhyvlad sparris, smöremulsion, syrad rabarb, gräslök

Gös

Halstrad gös från Bolmen, färskpotatis, primörer, dillskum, forellrom

Jordgubbar

Jordgubbar med egengjord vaniljglass, krispigt bovete

Tisdag, torsdag, lördag, söndag

Gös

Granskottsgravad gösfilé från Bolmen, grönärtspuré, rödbetsgroddar, rädisa, balsamico från odensjö

Hjort

 Hjortytterfilé, palsternacka, västerbottensost, svartkål och rödvinssås

Rabarber

Rabarberkompott med egengjord vaniljglass, ingefärskaka hallon

Lite bilder på tidigare rätter från vår meny

Varmt välkommna!

Boka bord

I samarbete med easyTableBooking.se